Home » » Payment Dari Nuffnang :)

Payment Dari Nuffnang :)



Salam semua, ni entry ke-2 pada hari ini :). ermm ermm.. agak gembira sbb pagi tadi check kat nuffnang ada RM 50.02 ! hihi.. pastu tak tnggu lagi. terus cash out !! hihihi. malas nak tnggu banayk2. nanti rasanya dah lama blogging baru dpt earning mcm ni. biasa laa bukan slalu update blog pn kan? hihi

Nak kata blog sy best pn tak jugak. terpulang kepada pembaca semua nak menilai macam mana kan? ermm ermm. ape yang penting, kita kena ikhlas untk membuat sesuatu. Pasal earning mmg xya cakap. biasanya paling banyak pn dapat RM 0.25 sen or 0.50 sen je.. hahaha.. jarang dapat Buffered earning.. tatau nape..

Dari status glitterati terus status Ordinary(non-exclusive). tatau nape nuffnang turunkan pangkat saya. haha. mayb sbb taknak sy gain more profit kot? tah laa.. ape yang penting, sambil2 blogging bole dapat income sikit :). walaupn sikit. tapi yang sikit tu laa kita perlu disaat kita memerlukan kan? :)



Gambar diatas page view blog sy dalam masa 1 minggu, sikit je. tak gempak macam blogger2 yang lain. tapi ok laa.. janji ada readers bukan? hihihi..Thanks kepada semua yang sudi singgah di blog sy ok? Sy doakan agar korang berjaya dapt earning dari nuffnang ni :). Wasalam - Hafiz

P/s : Kena tunggu 30 - 60 hari baru dpt payment :)
Share this article :

+ Pengkritik + 1 Pengkritik

December 11, 2013 at 7:46 AM

Check this out
http://restinpeaceroo.blogspot.com/

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Blog Anda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger