Home » » Welcome Home HP Ipaq Business Navigator

Welcome Home HP Ipaq Business Navigator



Salam semua !! hihihi..ape khabar? harini selangor cuti !! sempena harjadi sultan selangor ! hihih.. Mesti best sape2 yang dok slangor, sbb harini cuti bukan? termasuk farah hannim sy, xda kelas. hihih. dok update belog , on9 je ea sygg? ermm.. ingt harini nak g gunting rambut. sbb dia ckp dah x ensem da.. hihi. nak buat mohawk ok tak? :)

Haa, smalam g hantar repair hp sy mcm dalam gmbar diatas. ermm ermm. act hp ni dah rosak since awal tahun aritu. skrang baru nak repair. bukan rosak ape. cuma usb dia dah patah, xle charge.. Tetiba rindu nak pakai hp ni sbb multifunction. senang nak mms ape semua. yang paling penting ada GPS ! mcm hannim cakap. " kalau sesat kat hutan, jgn lupa pakai k? hihih ".

Bangun pagi terus dapt panggilan dari farah sy, hihi. soh bangun. ermm ermm.. mula2 mmg dah bangun, pestu tetido kejap. then terus bangun. Maaf syg sbb xmsg lepas mandi tadi. sbb tgh godak2 hp nih. hihi. nak try semua app / function sbb papa baru amik kat mines pg tadi. ingt nak pg sama, tapi dah bangun lewat. mama ckp, papa da kejut. tp xbangun. hihi..

Ermm ermm.. itu jela nak share harini hihih.. salam semua :). Happy Hols :)

P/s : Hafiz ? mana panggilan abang? hihi
Share this article :

+ Pengkritik + 2 Pengkritik

December 12, 2011 at 1:53 PM

abang hafiz!!!!

December 12, 2011 at 2:00 PM

Alaaa :(

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Blog Anda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger