Home » , » Info : Kenali Pasangan Anda ( Lelaki )

Info : Kenali Pasangan Anda ( Lelaki )



JENIS-JENIS LELAKI BERDASARKAN KAJIAN YANG TELAH DIBUAT OLEH SEBUAH INSTITUT DILUAR NEGARA,HAMPIR 98% SEMUA KAJIAN
YANG DIJALANKAN KEATAS 10 ORANG UNTUK SETIAP ZODIAK ADALAH BETUL .HANYA 2% YANG BERLAINAN SEMASA KAJIAN ITU IALAH DARI
SEGI PENAMPILAM YANG MUNGKIN SIKIT BERBEZA..SO SEKARANG BAGI KAUM WANITA AMBIL LAH TIPS NI SEBAGAI LANGKAH UNTUK
BAHAGIA BERSAMA PASANGAN ANDA DAN TIDAK DIKECEWAKAN SI DIA....


Capricon ( 22 December - 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala,
pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis.. nak tekel mereka bukan mudah.. jgn give in selalu.. ajar sikit.. mereka jual mahal.. kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali.. jual mahal.. mahal jugak sis.. jgn mahal sampai terputus tali.. melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati...Suka yg cantik dan menarik perhatian.
Tips utk memikat: Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org.. so sbelum dia tinggal kan kita.. kita blah dulu

Aries (21 Mac - 20 April)
Orang Nya: Anak mak, smart mamat. intelligent(boleh la lam hal tertentu....),(TRUE)
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib.. sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya..matang bila dalam masalah,susah nk bertegur dan memulakan topik,pandai ambil hati pasangan,romantik tapi malu nk tonjolkan..suka
mengungkit masa lalu.
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak
dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.


Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)
Orang nya: Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik
nya..(berhati-hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut
bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego.(kadang2 je ego). Pandai berkata2.(TRUE)
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn.. saya ulangi.. JGN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain..
mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.

Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi,
ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh, sofisticated, simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah
pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo ceng'eng.. kuat merajuk..jejaka virgo wataknya hampir sama dengan jejaka aris)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming".. virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama
dia.

Libra ( 24 September - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when
comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal.Suka buat keputusan `last minute`. Seringkala kontrol diri depan perempuan.
Tips utk memikat: Senang aje.. Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky.. SO be urself
WARNING: So bila nak date.. makai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang
ingat diorang nie semua hensem


Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya.. nak bergayut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jgn kata aku tak kasi warning)

Sagitarius ( 23 November - 21 December)
Orang nya: Fu.. yoh.. siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje.. suka (bergembira tepok tangan sama2.. la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? kanoeing ke? anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan.. i plan lah"..'confirm tak ada plan'.
Share this article :

+ Pengkritik + 1 Pengkritik

December 25, 2011 at 4:23 PM

nice info.. gelak gak baca... jejaka virgo...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Blog Anda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger