Home » , » 1,000,000 MoneyDrop Astro Ria Minggu 2 !

1,000,000 MoneyDrop Astro Ria Minggu 2 !



Salam !! Selamat Malam semua :). hihih. ape khabar? sihat? ermm ermm.. Harini agak FRUST Sbb minggu ke 2 Rancangan 1,000,000 MoneyDrop masuk soalan yang ke 3 salah pulak. ermm ermm. Mayb sebab panic nak kejar masa terpantas. sbb tu boleh salah ! hihihi. Habis kena marah dgn MAMA AND PAPA Sbb pergi jawab arab saudi. hahaha. sbb panic. diaowg bagi jawapan yang btul. Lain kali dgr ckp org tua2 ok? hihihi



Video Diatas Saje upload sbb nk share dgn korang semua. hihih. mmg tiap2 jawapan sy record. saje buat kenangan main permainan ni. Sambil mengasah minda kita, kita juga dapat banyak pengalaman , pengetahuan tentang soalan2 yang diberikan :). Disamping astro menawarkan pelbagai hadiah menarik. hihih. paling tak sabar, tnggu minggu ke 8 - 13 sbb dapat IPAD. hihihi. Mayb kena latih diri untuk lebih bersabar kan? :)

" Maaf yangg, xdpt msg sbb nak focus game ni. hihih. esok malam, nak tgk lagi dari kul 10.00 malam - 11.00 malam je. " hihihi. Tapi malam ni dia agak busy, sbb buat muffin / choc sbb ada org tempah. n kena siapkan sebelum esok :). dah ada business syg ni.. hihi. nanti jgn lupa sy k? :) iloveyou :)

Kesabaran Amat Penting kalo nak join game ni. Kalau korang jenis otak komputer, search kat google jawapan tu :). jangan dah jwb baru search, nanti sakit hati bila kalah. hihih. kan kan? Semoga Berjaya !!

P/s : Esok insyaAllah nak cuba lagi :)
Share this article :

+ Pengkritik + 3 Pengkritik

Anonymous
December 11, 2011 at 12:21 AM

good hobby.. manatahu, satu hari nanti, berjaya menang besar dalam rancangan realiti.. boleh jadi jutawan segera..

December 11, 2011 at 12:22 AM

hihi..insyaAllah :)

December 11, 2011 at 9:39 AM

yg main online x dpt 1juta ke??

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Blog Anda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger