Home » » Hanta SMS FREE? Boleh Ke?

Hanta SMS FREE? Boleh Ke?

Assalammualaikum, harini tak buat ape2. so, layan forum, godek2 bagai sume. jumpe 1 website ni.. Kebetulan bg sape2 yang xda kredit, mlas topap, tp gatal tangan nak Msg. Hehehe..LIMIT SATU HARI, BOLEH SEND 40 MSG SAHAJA


1) Ok, pada asasnyer. korang kena pergi kat website ni dlu " http://www.mostsms.com/ ", Pastu buat akaun baru ye? make sure letak info2 korang mcm dalam gmbr ni ok? :)


2) Lepas korang masukkan semua info, pastu tekan register. dia akan automatik anta korang punya password kat hp. so. make sure hp ada kat tangan taw? and. tekan HOME balik, then login. Kalau 1st time login, dia akan suruh korang tuka password, and korang just tuka ye?


3) Ok, lepas korang dah sattle semua, dah masukkan password sume. korang klik kat button " Send SMS and korang akan jumpe kotak mcm dalam gmbar bawah ni ok?. Korang masuk laa brapa banyak nombo pn korang nak. tp bter guna 1 nombor. sbb dia ada limit untuk setiap penghantaran. korang bole taip msg tidak lebih dari 100 patah perkataan.


Antara Kemudahannya-
+Free SMS
Send free SMS to any mobile in Malaysia

+Simplicity
Developed with its quick and easy control panel

+Phonebook
Keep all your contacts organized for easy access

+SMS Templates
Select from wide range of messages to send to any occasion

P/S : 40 msg 1 hari. ok laa tu, kalo time terdesak pn bole msg gak. hehehe
Share this article :

+ Pengkritik + 2 Pengkritik

Anonymous
January 10, 2011 at 11:45 PM

Thx hafiz

January 11, 2011 at 5:36 PM

welcome :)

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Blog Anda - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger